LG’nin satışa sunduğu yeni genişletilmiş ekran teknolojisi büyük övgüler alıyor

LG Gram +view, 16 inç genişletilmiş ekranı artık Çin’de satışta. Bu model, 2K çözünürlüğe ve 16:10 en-boy oranına sahip. Type-C tek kablo iletişimini destekliyor ve DCI-P3 renk gamının %99’unu kapsıyor. İlk olarak 2022’de LG’nin ana pazarı Güney Kore’de piyasaya sürüldü.

Yeni LG Gram +view 16 inç genişletilmiş monitörün en büyük özelliklerinden biri, USB-C kablosu ile bağlanabilmesidir. Önceki modellerden farklı olarak daha dengeli ve kare bir ekran oranı sunuyor. 16:10 en-boy oranı, 16:9 modellerine göre ekstra dikey çözünürlük ve daha iyi üretkenlik sağlıyor. Ekran özellikleri, 2022 LG Gram dizüstü bilgisayarı ile aynı.

LG’nin satışa sunduğu yeni genişletilmiş ekran teknolojisi büyük övgüler alıyor

LG Gram +view monitör, 660 gram ağırlığında ve yansıma önleyici panel kullanıyor. 350 nit parlaklığa kadar çıkabilen monitör, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. USB-C bağlantısını destekleyen monitör, dizüstü bilgisayara 45W ters güç kaynağı sağlayabiliyor. Taşınabilir tasarımı ve koruyucu kılıfıyla birlikte 1 kg’dan daha hafif. Folyo kapak/standı, monitörü gerektiğinde dengeli ve sabit bir şekilde destekliyor. Monitör, 105º ve 120º olmak üzere iki açıda ayarlanabiliyor. Hoparlörleri bulunmayan monitör, harici hoparlör kullanımını gerektiriyor.

LG Gram +view ekranı, şu anda Çin’de bazı LG Gram dizüstü bilgisayarlarıyla hediye olarak veriliyor ve 3.999 yuan (561,77$) fiyat etiketine sahip. Yurtdışında ise 349,99$ fiyatla çeşitli pazarlarda satışa sunulmuş durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x